Рамос дебютира за ПСЖ: Груба отборна грешка още в началото бе наказана (ВИДЕО)


Рамос дебютира за ПСЖ: Груба отборна грешка още в началото бе наказана (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2577 0

В ранния неделен (28.11) двубой от френската Лига 1 между Сент Етиен и ПСЖ се стигна до дългоочакван за всички около столичния клуб хора - една от звездните летни придобивки най-сетне дебютира - след толкова много седмици в очакване.

Става въпрос за централния защитник и легенда на Реал Мадрид Серхио Рамос, който лекуваше контузия до този момент. Срещу Сент Етиен обаче Рамос стартира като титуляр и за първи път бе на терена в един отбор с Лионел Меси, който пък дълги години бе част от Барселона.

Нещата обаче не стартираха по възможно най-добрия начин за бранителя и неговите колеги. След ъглов удар отбраната на ПСЖ не успя да се организира по най-добрия начин и още в 23-ата минута грандът се оказа изоставащ в резултата.

Рамос и компания не се организираха добре в защита и оставиха много свободно пространство за футболистите на домакините. Топката бе подадена именно там, а впоследствие бившият бранител на Реал закъсня да покрие съперника и въпреки че в първия момент Джанлуиджи Донарума отрази първия изстрел, бе поразен от втория.

Все пак ПСЖ успя да изравни до края на полувремето и дори да остане с човек повече. Килиан Мбапе се изплъзваше, но бе спънат от последен в отбраната и това доведе до червен картон. Голът дойде пък от статична ситуация секудни след това. При нея Меси центрира и намери капитана си Маркиньос, който изравни с глава.

На Рамос неминуемо ще му трябва време да свикне с новите си съотборници и в самите мачове. Той обаче далеч не мисли за прекратяване на кариерата, като наскоро Рамос дори призна още колко години ще играе.

Content made on Kapwing

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички