Намесиха Ливърпул в трансферната сага между ПСЖ и Реал Мадрид за Килиан Мбапе


Намесиха Ливърпул в трансферната сага между ПСЖ и Реал Мадрид за Килиан Мбапе
Снимка: Getty Images

1991 0

Една от най-големите загадки на трансферния пазар през наближаващата 2022 година ще бъде свързана с футболиста на ПСЖ Килиан Мбапе. През отминалото лято Реал Мадрид бе близо до това да склони парижани да им продадат звездата си, но до сделка така и не се стигна.

Това беше странно, предвид факта, че договорът на французина изтича след края на сезон 2021/22 и тогава Флорентино Перес ще може да го вземе без да плаща нито едно евро трансферна сума.

Испанското издание "El Nacional" пише днес, че Килиан Мбапе е поискал от ръководството на Реал да назначи старши треньора на Ливърпул Юрген Клоп на мястото на Карло Анчелоти, тъй като не вярвал в способността на Татко Карло да извлече най-доброто от Кралския клуб.

Това, разбира се, е почти невъзможно да се случи, тъй като немският специалист е щастлив в Англия и успя да изгради мърсисайдци наново с усилена работа. От друга страна той има и договор, който изтича чак през лятото на 2024 година...

Вчера (26.11.) в европейските медии се появиха и интересни думи от страна на Клоп по адрес на евентуалния нов треньор на Манчестър Юнайтед - Ралф Рангник (прочетете ги тук)!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички