ПСЖ взима Дембеле от Барселона за заместник на Ди Мария


ПСЖ взима Дембеле от Барселона за заместник на Ди Мария
Снимка: Getty Images/Gulliver

2896 0

ПСЖ намери заместник на Анхел ди Мария. От „Парк де Пренс“ смятат да се разделят с аржентинеца, като целта е на негово място да бъде привлечен Усман Дембеле от Барселона.

Според „RMC Sport“ парижани дори вече имат устна договорка с френското крило на „каталунците“. Усман Дембеле става свободен агент от лятото и ще могат да го привлекат без да плащат трансферна сума за правата му.

Припомняме, че през зимния трансферен прозорец имаше вариант ПСЖ да го привлече, но нещата не се получиха. Тогава французите трябваше да платят трансферна сума за него, но сега ще могат да го вземат без пари.

Договорът на Дембеле с Барселона изтича след края на настоящата кампания. Французинът се превърна в трън в очите на ръководството на „каталунците“ заради отказа си да подпише нов договор при занижени финансови условия. В последните мачове обаче той се представя на високо ниво с екипа на „блаугранас“.

Колкото до Анхел Ди Мария, ПСЖ се отказва от него. Изданието допълва, че парижани няма да се възползват от опцията да удължат договора му с още една година. Настоящото му споразумение изтича в края на сезона.

А на „Парк де Пренс“ не спират да търсят и заместник на треньора Маурисио Почетино.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички