Ди Мария разказа за живота на Меси в Париж и адаптацията му в ПСЖ


Ди Мария разказа за живота на Меси в Париж и адаптацията му в ПСЖ
Снимка: Getty Images

2330 0

ди Мария говори за своя добър приятел и съотборник в националния отбор на Аржентина, а от това лято и във френския гранд ПСЖ - Лионел Меси. Ди Мария коментира адаптацията на сънародника му при френския гранд, както и живота за него в Париж. Той призна, че Меси се е адаптирал добре и бързо към групата и към живота в Париж, но трябва време за адаптирането откъм футболен аспект.

"АнхелМисля, че в последния мач срещу Брюж показахме, че се справяме добре. Нормално е да има много големи очаквания след пристигането на Меси. Мисля, че хората винаги очакват успех с 4:0 или 5:0. Футболът не работи така. При футбола се движиш крачка по крачка и събираш парчетата.

Виждаме, че Меси е щастлив в дома си с неговото семейство. Децата му ходят на училище. Всеки е там, за да направи живота му по-лесен и така той се адаптира много добре към групата и мисля, че се адаптира много бързо към живота в Париж" - започна Ди Мария.

"Що се отнася до футбола, всичко се прави крачка по крачка. Това е огромна промяна за него и трябва да се адаптира към нови футболисти, нов начин на игра в ПСЖ, който играе бързо в атака, докато Барселона е свикнал да притежава топката. Опитваме да го балансираме, а той също прави всичко, за да се адаптира, работи се двупосочно за тази цел" - завърши той. Самият Ди Мария ще поднови своят договор с ПСЖ съвсем скоро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички