Големи главоболия за Кристоф Галтие! ПСЖ без половин дузина титуляри за следващия си мач?


Големи главоболия за Кристоф Галтие! ПСЖ без половин дузина титуляри за следващия си мач?
Снимка: Getty Images

1090 0

Треньорът на ПСЖ - Кристоф Галтие, сподели информация относно ситуацията с многото контузени играчи в състава си. Наставникът разкри, че има вероятност да не може да разчита на цели шестима титулярни състезатели за предстоящия си двубой в Лига 1.

Парижани приемат у дома Рен в неделя (19-и март) от 18:05 часа. Целта пред "принцовете" е да запазят сериозната дистанция от 10 точки разлика пред втория Марсилия, въпреки липсата на част от ключовите играчи на отбора.

"Серхио (Рамос) усети дискомфорт. Той приключи много бързо вчера. Тази сутрин направихме равносметка, изглежда добре. Ще тренира утре. Хакими ще отсъства. Надявам се Серхио и Маркиньос да са на линия. Ще видим след последната тренировка. Има несигурност и по отношение ситуацията с Карлос Солер", заяви специалистът.

Рамос имаше доста здравословни проблеми след пристигането си от Реал Мадрид през 2021-ва година. Това обаче е първият му такъв през настоящия сезон. Хакими от своя страна има проблем в сухожилието от февруари, Маркиньос също. Освен тях, Неймар и Преснем Кимпембе са аут поне до края на сезона.

Освен кадровите проблеми, Галтие има разногласия и с една от най-големите звезди в състава си, която гледа към изхода на Парк де Пренс.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички