ПСЖ удари невиждано дъно от над 20 години, Галтие смята, че е лошо


ПСЖ удари невиждано дъно от над 20 години, Галтие смята, че е лошо
Снимка: GettyImages

1556 0

ПСЖ продължава да записва негативни постижения под ръководството на Кристоф Галтие, след като възпитаниците му загубиха и дербито с Олимпик Лион с 0:1 насред "Парк де Пренс". 

И докато неписан закон е в дербитата да няма огромни очаквания за краен резултат, тъй като в подобни срещи всичко се случва, то "принцовете" отново играха безидейно, а и без много желание. 

Точно по този срамен начин парижани записаха осмото си поражение във всички турнири само от началото на календарната година. По този начин ПСЖ записа най-голям брой загуби в рамките на 18 мача от 2001 г. насам.

Мнението на Галтие

След дербито Галтие до известна степен подчерта и липсата на част от големите звезди в състава, но не посмя да подмине броя на пораженията пред медиите:

"Това е осмото поражение през 2023 г. Подобна бройка е сериозна, когато си ПСЖ. Трябва да изчакаме, докато част от лидерите на отбора се завърнат", заяви специалистът след последния съдийски сигнал.

Припомняме ви, че Неймар логично пропусна мача, след като по всяка вероятност ще отсъства до края на сезона, Рамос и Кимпембе са контузени, а същото важи и за Мулер и Солер.

Ето какво сподели Лоран Блан за ПСЖ!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички