ПСЖ ще опита да вземе две от звездите на Серия А


ПСЖ ще опита да вземе две от звездите на Серия А
Снимка: Getty Images/Gulliver

1291 0

Футболът в Европа може и да спря, но клубовете продължават с плана си поне що се отнася до евентуални нови попълнения. Пари Сен Жермен проучва вариантите за привличане на 28-годишния защитник на Наполи Калиду Кулибали и 29-годишния халф на Ювентус Миралем Пянич, съобщи италианският журналист Николо Широ в Туитър.

Според източници, вече са се провели първи срещи между спортния директор на парижани Леонардо и представители на футболистите. По оценка на Transfermarktd.de, Кулибали струва 70 млн. евро, а Пянич - 65 млн. Контрактите и на двамата са до лятото на 2023 г.

По-рано се появи информация, че от Наполи са поставили доста солидна на своя бранител Калиду Кулибали, който представлява интерес за не малко европейски грандове. Италианския клуб иска да получи 99 млн. евро, за да се раздели с бранител. А като голям кандидат се очертава и Манчестър Юнайтед. През настоящия сезон Кулибали взе участие в 21 мача на Наполи, а Пянич игра в 32 срещи. Междувременно пък се смята, че парижани са готови да направят голяма жертва, за да изградят боеспособен отбор - ето каква.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички