Защо Неймар и целият отбор на ПСЖ се изгавриха с Ерлинг Холанд в Шампионска лига? (СНИМКИ)


Защо Неймар и целият отбор на ПСЖ се изгавриха с Ерлинг Холанд в Шампионска лига? (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images/Gulliver

12044 0

След вчерашния осминафинал от Шампионска лига между ПСЖ и Борусия Дортмунд (спечелен от френския тим с 2:0), когато емоциите от триумфа отшумяха, логично се обърна внимание на не особено футболните прояви и действия на терена.

Когато Неймар реализира първото попадение, той първо го отпразнува със съотборниците си, а след това го направи по същия начин, по който Холанд бе отпразнувал своите голове от първата среща между двата отбора - в т. нар. "Буда - поза" - седнал и медитиращ.

Очевидна бе препратката, но явно това не бе достатъчно за парижани, които имаха още да връщат. След последния съдийски сигнал целият отбор на ПСЖ седна в тази позиция и запечата момента с весела снимка на гърба на 19-годишното момче. Все пак, коректно е да се отбележи, че оланд имаше и друга проява, която подразни френския шампион и неговите привърженици.

Тийнейджърът си направи снимка преди реванша между двата отбора и написа следното: "Моят град, а не вашият". А отдолу се виждаше името на града, от който е ПСЖ - Париж. Иначе френските фенове веднага направиха препратка отпреди време, когато Курзава бе издразнил чрез поздрав играч на Швеция, но в крайна сметка скандинавците ликуваха след време и дружно му "върнаха поздрава".

След успеха за парижани стана ясно, че една от големите звезди на отбора - Неймар, ще има възможността да играе на четвъртфиналната фаза от Шампионска лига за първи път с ПСЖ. Вижте подробности - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички