ПСЖ плаща 56 милиона евро за играч, вижте за кого


ПСЖ плаща 56 милиона евро за играч, вижте за кого

1512 0

Отборът на Пари Сен Жермен е готов да плати огромна сума, за да ползва услугите на вратаря на Тотнъм - Уго Лорис. Това лято лидерите на Лига 1 упорито ще търсят заместник на настоящия си страж Салваторе Сиригу. Целта им е привличането именно на Лорис, но това може да им струва над 50 млн. евро. Французинът обаче няма клауза в договора си, която да позволява по-ранно напускане на лондонския клуб.

По-рано през сезона името на Лорис беше замесено и със слухове за трансфер в Манчестър Юнайтед. На тях вратарят на Тотнъм отговори: "Съсредоточен съм върху амбициите на Тотнъм и за мен е чест да играя за този отбор."

Мениджърът на "шпорите" Маурисио Почетино също отхвърли вариант за напускане: "Нищо не се е променило откакто говорихме за онези слухове (за евентуалното преминаване на Лорис в Манчестър Юнайтед)"

"Уго иска да играе в Шампионската лига с Тотнъм и всичко останало са само слухове. Той е щастлив тук и иска да спечели Шампионската лига с Тотнъм, това е негова мечта", сподели още Почетино.

Според класирането обаче Тотнъм в момента е на шесто място, като има равен брой точки с отбора на Ливърпул и по-лоша голова разлика. По-вероятно е "шпорите" да влязат в битка за петото място, което дава шанс за участие в Лига Европа.

До края на шампионата в Англия остават само 4 кръга и е малко вероятно лондонският тим да стопи разликата от 7 точки до заветното четвърто място. На тази комфортна преднина се намира тимът на Манчестър Юнайтед. По всичко изглежда, че футболистите на Луис Ван Гаал ще се върнат в борбата за Шампионската лига.

При неуспешен опит на "шпорите" да попаднат в топ 4 на Висшата лига, те много трудно ще задържат своя вратар №1.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички