Заради преговори и с Барселона: Ювентус постави ултиматум на Ди Мария


Заради преговори и с Барселона: Ювентус постави ултиматум на Ди Мария
Снимка: GettyImages

1949 0

Преминаването на аржентинската звезда Анхел ди Мария в Ювентус изглежда все по-малко вероятно. 34-годишното крило ще напусне Пари Сен Жермен, когато настоящият му договор изтече в края на юни. „Старата госпожа“ е един от клубовете, които се интересуват от ангажирането му.

Въпреки това, трансферният журналист Фабрицио Романо, както и медии, включително „Goal Italia“ и „Gazzetta dello Sport“, споделят, че вероятността Ди Мария да отиде в Торино е все по-малка.Информациите сочат, че трансферът клони в посока Барселона.

„Ювентус не е уверен в постигането на сделка за Ди Мария. Предложението е валидно за две години, докато играчът иска една година. Барселона следи внимателно ситуацията. Шави вече е водил разговор с Ди Мария, както стана ясно вчера (7 юни)“, написа Романо в Туитър.

Според информациите, Ювентус е разочарован от това, че офанзивният футболист разглежда и други оферти, и Football Italia предава, че „бианконерите“ са предупредили 34-годишния южноамериканец, че ще се насочат към други трансферни цели, ако той продължи в същия дух.

Ди Мария напуска ПСЖ след седем години, в които завоюва 18 трофея с парижани – всички в рамките на Франция.

А ето какво предупреждение направи легенда на „бианконерите“ относно друга трансферна цел на италианския гранд.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички