ПСЖ не може да разчита на цял отбор за мача с Манчестър Юнайтед


ПСЖ не може да разчита на цял отбор за мача с Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

2073 0

Треньорът на Пари Сен Жермен Томас Тухел призна, че има сериозни затруднения с определянето на състава за мача от Шампионска лига срещу Манчестър Юнайтед идната седмица. Причина за това са контузиите и поредните случаи на коронавирус в тима.

"Възможно е да разполагаме с 11 - 13 играчи. Не ни провървя много. Съмнително е Дракслер и Маркиньос да играят срещу Манчестър Юнайтед. Колин Дагба даде положителен тест за коронавирус. Керер се контузи за няколко седмици. Бернат и Икарди също се контузиха. Икарди не толкова сериозно, но няма да играе с Ним и ПСЖ. Данило се върна при нас, но той е контактувал с Кристиано Роналдо и затова медицинският персонал иска той да не тренира с групата. Верати получи травма в Италия и сега нашите лекари го преглеждат", обясни Тухел.

"Сега задачата ни е да намерим стартов състав, способен да спечели мача с Ним, защото това е най-добрата подготовка за Манчестър Юнайтед", допълни германецът. Двубоят между ПСЖ и Манчестър Юнайтед е на 20 октомври. В английския гранд пък се говори за смяната на треньора, ето кой може да го замени. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички