30 дни, след като напусна "ада": Неймар ясно показа чувствата си към Мбапе (СНИМКА)


30 дни, след като напусна "ада": Неймар ясно показа чувствата си към Мбапе  (СНИМКА)
Снимка: Guliver/GettyImages

8490 0

Неймар и Килиан Мбапе са две от най-големите имена в света на футбола. Не е тайна, че дуото формира едно от най-страхотните нападателни дуета в Европа по време на съвместни си престой ПСЖ. Отношенията помежду им обаче е под светлините на прожекторите през последните месеци.

Тотален разрив на отношенията

Бразилската суперзвезда наскоро направи сензационно твърдение, след като напусна ПСЖ, че той и Лионел Меси са били в "ада" през последните няколко месеца на "Парк де Пренс".

В крайна сметка това предизвика много негативни реакции към Неймар от фенове и експерти на ПСЖ. Въпреки това, месец след като напусна ПСЖ, Неймар хвърли бомба, която развълнува футболния свят, включително Мбапе.

След като Неймар не покани Мбапе на прощалното си парти в ПСЖ, предприе още едно действие, с което показа, че двамата не са в добри отношения.  Съобщава се, че Неймар е престанал да следва бившия си съотборник в Instagram. Този шокиращ ход от рекордьора по голмайстор на Бразилия накара фенове и експерти да спекулират за връзката му с Мбапе.  Каквато и да е причината, очевидно е, че има известно напрежение между двамата играчи.

Преди да си тръгне, 31-годишният бразилец хареса постове, критикуващи Мбапе в социалните мрежи. Освен това се съобщава, че Килиан е изразил готовност да остане в ПСЖ именно след напускането на Неймар.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички