Луис Енрике разясни за контузията на Килиан Мбапе и ще играе ли за ПСЖ


Луис Енрике разясни за контузията на Килиан Мбапе и ще играе ли за ПСЖ
Снимка: GettyImages

1399 0

По всичко изглежда, че контузията на Килиан Мбапе, която го остави извън състава на Франция за контролата с Германия, не е сериозна. Наставникът на ПСЖ Луис Енрике сподели, че нападателят ще може да вземе участие в двубоя срещу Ница тази вечер.

Проблемите за Мбапе

"Имаше проблеми, но трябва да го обсъдим и анализираме отново утре. Изглежда, че ще може да играе. Ница е добър отбор, представяте се отлично при играта с или без топка. Понякога поемат и повече рискове", заяви Луис Енрике преди двубоя.

Ще бъде отдаденo и заслужено внимание на вече бившия полузащитник на ПСЖ Марко Верати, след като 30-годишният футболист подписа с катарския Ал-Араби в сряда след 11 години в базирания в Париж клуб. "Верати ще бъде там преди мача утре, това ще бъде възможност да му отдам почит. Ще бъде специално за него и за семейството му".

Парижани имат трудна серия от мачове, като в следващата една седмица ще се изправят последователно срещу Борусия Дортмунд в Шампионска лига и срещу Олимпик Марсилия в дербито от Лига 1. Пари Сен Жермен има 8 точки от 4 мача и заема второ място в класирането в Лига 1. А Верати се сбогува изключително емоционално след 11-те години на "Парк де Пренс".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички