ПСЖ иска талант на Реал Мадрид


ПСЖ иска талант на Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Guliver

1936 0

Трансферните слухове по оста Пари Сен Жермен – Реал Мадрид се увеличават. След като за никого не е тайна, че „Кралския клуб“ желае Килиан Мбапе, сега стана ясно, че парижани искат един от талантите на новия шампион на Испания.

Френският първенец се интересува от Винисиус Жуниор, който е силно харесван от спортния директор на тима Леонардо. Договорът на Килиан Мбапе с настоящия му клуб изтича през 2022-ра година и той винаги е бил с идеята да премине в Реал Мадрид. Френският национал вече отказа да поднови контракта си, а „белия балет“ желае да го вземе идното лято, въпреки че са наясно, че ПСЖ отказват да го продадат и ще продължават да му предлагат нови договори. Винисиус има договор с Реал Мадрид до 2025-та година и освобождаваща клауза на стойност 700 милиона евро. „Кралския клуб“ вече отказа няколко оферти от френския шампион за бразилеца.

Леонардо има желание да вземе Винисиус в състава, тъй като смята, че двамата с Неймар могат да сформират много добър тандем в предни позиции, благодарение на приятелството си. Спортният директор на ПСЖ смята, че 20-годишният бразилец може да запълни дупката, оставена от Единсон Кавани и да замени и Анхел Ди Мария, който също е пред напускане на тима. А ето коя звезда от Висшата лига също попада в плановете на парижани.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички