Реал Мадрид към Мбапе: Извини се публично и ще те привлечем!


Реал Мадрид към Мбапе: Извини се публично и ще те привлечем!
Снимка: Getty Images

10099 0

От Реал Мадрид не са се отказали от идеята да подпишат със звездата на ПСЖ Килиан Мбапе. Испанският гранд е готов да вземе френския национал през 2024 година, пише "AS", но с едно голямо условие.

Кога би станала сделката?

"Кралския клуб" няма да прави опити да привлече нападателя това лято, тъй като ще им излезе много скъпо. За догодина Реал е готов да действа, но има две условия към 24-годишната звезда.

Условията на Реал:

Първото от тях е трансферът да е безплатен, като това е възможно след изтичането на договора му с парижани през лятото на 2024-та.

Второто е Мбапе да признае публично, че не се е държал както трябва с испанския гранд през 2021 година, когато отказа да премине на "Сантяго Бернабеу".

Защо Реал избира Мбапе пред Холанд?

В Мадрид предпочитат да вземат французина пред това да привлекат Ерлинг Холанд от Манчестър Сити.В клуба смятат норвежеца за страхотен голмайстор, но за по-малко харизматичен играч, пише "AS". Вчера стана ясно, че ПСЖ има план как да задържи Мбапе в клуба и за следващия сезон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички