ПСЖ и Неймар изненадват с новия договор на бразилеца


ПСЖ и Неймар изненадват с новия договор на бразилеца
Снимка: Instagram

1000 0

Пари Сен Жермен вече работи по подновяването на договорите на ключови играчи, включително Неймар, Килиан Мбапе, Юлиан Дракслер и Анхел ди Мария. Според ESPN шампионите от Лига 1 очевидно са постигнали споразумение с Неймар, за да го задържат в клуба за още 5 години.

Неймар е решил да отдаде бъдещето си на ПСЖ след години спекулации, че в крайна сметка ще се върне в Барселона. Икономическата и институционална криза на "Камп Ноу" обаче промени мислите на бразилеца и стигането до финала на Шампионска лига миналия сезон също е променило мнението му.

Настоящият договор на Неймар с френския тим изтича през 2022 г. и въпреки че няма официални контакти между клуба и нападателя, се очаква, че подновяването да е формалност и ще бъде обвързано през следващите няколко седмици. Единствената изненада около сделката е нейната продължителност - петгодишното удължаване би задържало Неймар в Париж до 2027 г., когато той ще стане на 35 години. По-рано се появи информация, че Мбапе е съобщил на тима, че иска да напусне.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички