Сензационна сделка: Ювентус готов да размени Роналдо за Неймар


Сензационна сделка: Ювентус готов да размени Роналдо за Неймар
Снимка: Getty Images/Guliver

3214 0

В последните дни слуховете около евентуалното напускане на Кристиано Роналдо от Ювентус не стихват. Според един от последните "бианконерите" искат да заменят Кристиано Роналдо с Неймар, твърди TuttoMercatoWeb.

Роналдо има договор с Ювентус до 2022 г., но се смята, че италианските гиганти са готови да се разделят с петкратния носител на Златната топка. Португалецът  е свързан с отдалечаване от шампиона от Серия А Юве, докато бъдещето на Неймар често доминира в заглавията на фона на спекулации относно завръщането в Барселона.

Неймар обаче може да участва в сензационна разменна сделка, тъй като и двамата имат сходни договори. Наскоро спортният директор на ПСЖ Леонардо също намекна относно евентуален трансфер на Роналдо: "Днес във футбола не знаем какво може да се случи. Може Кристиано Роналдо да се събуди утре и да каже, че иска да играе в друг отбор.

Кой може да си го позволи и да го купи? Това е малък и затворен кръг. ПСЖ влиза в този кръг. Обикновено всичко се свежда до възможности, ситуации. Трябва да се подготвим за трансферния прозорец, точно това и правим".

А в Испания се появи твърдението, че Ювентус ще продава Кристиано Роналдо през лятото.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички