Проблем пред Неймар: Контузията му може да не е напълно излекувана


Проблем пред Неймар: Контузията му може да не е напълно излекувана
Снимка: Getty Images/Guliver

4880 0

Наред с всички трансферни новини около Неймар се появи и една, която може да повлияе доста негативно на бъдещето му. Лекуващите го лекари са предупредили бразилеца, че контузията, която получи в края на миналия сезон може да се окаже много по-сериозна и твърде вероятно да не е излекуван напълно.

Може дори да се наложи да вземе допълнително почивка, ако "играе футбол на най-високо ниво". През февруари 2018 г. звездата на Пари Сен Жермен получи тежка контузия на петата метатарзална кост на десния си крак и в края на миналия месец той се е консултирал с лекари именно заради нея. Те са му съобщили, че костта не е зараснала добре и костна присадка може да е единственото решение на проблема.

От медицинския персонал на ПСЖ се притесняват, че лечението, което Неймар е получил в Бразилия не е достатъчно задълбочено. Те споделят, че нараняването на играча може да се повтори, ако той играе "игри на най-високо ниво", добавяйки, че "има много съмнения около лечението, което той е получил в Бразилия, тъй като използваните методи не са идеални по отношение на за лечение на този вид нараняване". От февруари 2018г. той получи две контузии в тази част на крака.

Наскоро пък Неймар с поредното си изказване вбеси феновете и ръководството на ПСЖ. Какво каза този път бразилецът може да видите тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички