Неймар отново вбесява всички в ПСЖ с думите си, напомни им 1:6 от Барса


Неймар отново вбесява всички в ПСЖ с думите си, напомни им 1:6 от Барса
Снимка: Getty Images/Guliver

6446 0

Войната между ПСЖ и феновете на френския шампион срещу Неймар сякаш няма край. Бразилецът продължи "престрелките", като този път, отново напомни за един от най-неприятните мачове в историята на парижани - загубата с 1:6 срещу Барселона, когато Ней взе участие именно на страната на каталунците.

"Най-важният гол в този мач бе този на Сержи Роберто. Това беше голът, който ни класира напред. Това бе гол, който ще оттеква в историята. Щастлив съм, че аз осигурих асистенцията. Неговият гол бе специален и изпрати в истински екстаз целия "Камп Ноу". Това бе най-важният гол. Смятам, че от емоционална гледна точка, това е един от най-важните голове в цялата история на Барселона" - призна 27-годишният играч.

Бъдещето на Неймар продължава да бъде все така неясно. Всеки ден излизат различни информации и спекулации, които го свързват както с Реал Мадрид, така и с Барселона. За последно стана ясно колко точно искат ПСЖ от Барселона, за да им продадат футболиста. Вижте повече в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички