"Никога не си по-голям от клуба": Предрече ли Златан Ибрахимович голямата сага с Килиан Мбапе?


"Никога не си по-голям от клуба": Предрече ли Златан Ибрахимович голямата сага с Килиан Мбапе?
Снимка: Getty Images

2137 0

Сагата около бъдещето на голямата звезда на ПСЖ - Килиан Мбапе, продължава с пълна скорост. През ноември 2022 година - Златан Ибрахимович, сякаш предерече, че ще се стигне до този момент, нападайки френския национал.

Ибрахимович не остана длъжен на Мбапе

В своето интервю в края на 2022 година шведският таран бе категоричен в думите си, че никой никога не е по-голям от своя клуб. Той застана на страната на ПСЖ и направи любопитен коментар по адрес на младия французин.

"Той свърши ли добра работа като удължи договора си с ПСЖ? За отбора да, но не и за себе си. Той се постави в ситуация, в която е по-важен от клуба, но ти никога не си по-голям от клуба. И когато едно дете стане толкова могъщо, то започва да прави лесни пари. Тогава родителите му стават адвокати, агенти, треньори. Това е проблемът", каза Ибра, цитиран от "SportsBrief".

Спекулациите около Мбапе

Към момента няма яснота дали 25-годишният футболист ще напусне "Парк де Пренс" със сигурност. Сериозен интерес към неговите услуги има не само от Реал Мадрид, но и от клубове от английската Висша лига. В същото време първата оферта за Килиан в офисите на ПСЖ, пристигна от Саудитска Арабия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички