"Прилича на Каспър": Във Франция сравниха Лионел Меси с дух


"Прилича на Каспър": Във Франция сравниха Лионел Меси с дух
Снимка: GettyImages

1579 0

Според мнозина Лионел Меси преживява най-трудните моменти в клубната си кариера, като е далеч от най-добрата си форма през двата сезона в ПСЖ, с който поне до момента не успява да постигне голямата цел - спечелването на Шампионска лига.

Той беше освиркван в последния мач на "Парк де Пренс", което е доказателство за лошите му отношения с феновете на "принцовете". Към критиките към настоящия световен шампион с Аржентина се присъединиха обаче и френските журналисти, които го оприличиха на "дух".

"Ако сте фен на ПСЖ, няма да запомните Меси с нищо. Абсолютно нищо, чисто - нула. Какво е направил той за клуба? Само няколко гола и асистенции. Когато играе за ПСЖ, той прилича на духчето Каспър. Да, той е един от най-добрите в света, но е време да се сбогувате с него", сподели журналистът на "RMC Sport" Даниел Риоло.

Провал ли е преминаването на Меси в ПСЖ?

Аржентинецът се присъедини към парижани през лятото на 2021 година, след като не успя да поднови договора си с Барселона. ПСЖ сформира убийствено трио в атака, водено от Меси, Килиан Мбапе и Неймар. Парижани могат да се похвалят обаче само с един спечелен трофей от този период - успеха в Лига 1 за сезон 2021/22. Голямата цел - спечелването на Шампионска лига, продължава да им отбягва, след като тимът бе отстранен на осминафиналите две поредни години.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Гари Линекер посочи защо предпочита Лионел Меси пред Кристиано Роналдо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички