Причината, поради която Неймар промени мнението си и иска да остане в ПСЖ


Причината, поради която Неймар промени мнението си и иска да остане в ПСЖ
Снимка: Getty Images/Guliver

1855 0

За всички е ясно, че във футбола ставаме свидетели на много обрати през сезона, а след като Неймар може да поднови договора си в Пари Сен Жермен, това може да е още един пример за неочаквано събитие.

Неймар е готов да завърши четвъртата си година в ПСЖ, въпреки че изглеждаше така, сякаш му е било предвидено да се върне обратно в Барселона. Завръщането му на "Камп Ноу" беше много близо в един момент, но сега изглежда по-далеч от всякога, като бразилецът иска да удължи договора си с ПСЖ след настоящата крайна дата на 2022.

Но какво промени мнението на Неймар за много кратък период от време? Играчът премина от порицание от собствените си фенове, че иска да напусне ПСЖ, за да бъде голямата звезда, която се очакваше, когато подписа преди три години и половина.

Според бразилския телевизионен канал Esporte Interativo, 28-годишният футболист е близо до приемането на подновяване на договор с парижкия клуб и ще го подпише през следващите дни. Има няколко причини, които накараха Неймар да промени мнението си и чувството, че е важна част от проекта на ПСЖ е една от тях.

Друга причина може е постигнатата хармония между Неймар и спортния директор на ПСЖ Леонардо, като според съобщенията отношенията им са се подобрили. Първоначално Неймар отхвърли първите преговори за подновяване на договора с ПСЖ, според няколко каталунски медии, но сега изглежда много по-щастлив и уреден в клуба. Може да са въпрос на дни, преди ПСЖ официално да преподпише с него. Барселона и ПСЖ ще се изправят един срещу друг в ШЛ - ето какво заявиха от каталунския клуб.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички