ПСЖ зарадва Почетино с класика след грешна стъпка на Лион


ПСЖ зарадва Почетино с класика след грешна стъпка на Лион
Снимка: Оф. сайт на ПСЖ

1080 0

Новият треньор на Пари Сен Жермен Маурисио Почетино постигна първи успех начело, след като тимът му победи Брест с 3:0 у дома в мач от 19-ия кръг на Лига 1. За аржентинеца това бе първи мач на "Парк де Пренс" като треньор на ПСЖ, а възпитаниците му го зарадваха с добра игра и класическа победа.

Мойзе Кийн откри резултата в 16-ата минута, а в заключителните десет минути Мауро Икарди и Пабло Сарабия добавиха нови две попадения за домакините. По този начин шампионите се възползваха от грешната стъпка на лидера Лион, който направи равенство 2:2 при гостуването си на Рен, и се доближиха на една точка от "хлапетата". Лион все пак остава на върха в класирането с 40 точки. Актив от 39 точки има и тимът на Лил, който победи Ним с 1:0 като гост.

"Работим заедно едва от няколко дни и имахме два много трудни и оспорвани мача. Много съм доволен от усилията, които полагат играчите. Това бе едно по-добро представяне за нас и важна победа", коментира Почетино след успеха. В първия си мач начело на парижани бившият мениджър на Тотнъм записа равенство като гост на Сент Етиен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички