Звезда от Световното първенство по футбол отрязала европейски гранд в чест на Реал Мадрид


Звезда от Световното първенство по футбол отрязала европейски гранд в чест на Реал Мадрид
Снимка: Getty Images

1386 0

Хасам Хакими, бащата на звездата на ПСЖ - Ашраф, разкри, че големият съперник на Реал Мадрид - Атлетико Мадрид е искал да подпишат с десния бек, когато е бил млад.

Бащата на Ашраф се е радвал да види как синът му процъфтява на стадион "Сантиаго Бернабеу". В интервю за испанското издание "El Larguero" той си спомня как са отказали на Атлетико, за да може Хакими да играе за Реал.

"Първата година го заведох в училището. Там той се пробва за Атлетико, искаха да подпишат с него. Те му дадох договора, но ние отказахме, защото тази седмица имахме среща с Реал Мадрид. Предпочитах той да премине в Реал", сподели Хасам.

Хакими, който се присъедини към младежката академия на "лос меренгес" през 2006 година, бързо се издигна в йерархията, за да дебютира в  старшия отбор през октомври 2017-а. Той отбеляза два гола в 17 изяви през сезон 2017/18, когато Реал Мадрид спечели третата си поредна Шампионска лига.

Хакими игра за Борусия Дортмунд под наем, а след това бе продаден на Интер за 43 милиона евро. Само сезон, след като подписа с "нерадзурите", той бе продаден на ПСЖ за 68 милиона.

Сега Хакими впечатлява и на Мондиал 2022 в Катар, където Мароко се класира на полуфинал и ще мери сили с Франция за място в решаващата фаза на турнира.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Реал иска изгряващата звезда на Манчестър Юнайтед?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички