По примера на Бартомеу: ПСЖ финансирал кампания, която да очерни Мбапе?


По примера на Бартомеу: ПСЖ финансирал кампания, която да очерни Мбапе?
Снимка: Getty Images

1209 0

Ръководството на Пари Сен Жермен беше забъркано в много неприятна информация. Според разследване на "Mediapart" френският гранд е финансирал кампания по очерняне на журналисти, медии, клубове и собствената си звезда Килиан Мбапе.

Това е ставало посредством фалшиви акаунти, където френският национал е критикуван от 2019 г. насам. Тогава се подновиха слухове за евентуален негов трансфер в Реал Мадрид.

Акаунтът @PanameSquad призовава нападателя да мълчи и да работи, когато той обяви, че иска да остане в тима, въпреки отпадането от Шампионска лига. Същият този акаунт критикува звездата и след изявлението му, че трябва да поеме повече отговорност на терена.

Кампания е имало и срещу определени журналисти, а също и срещу бразилката, обвинила Неймар в изнасилване. Всичко това е било организирано от агенцията "Digital Big Brother" и контролирано от комуникационния отдел на ПСЖ.

Източник от клуба отрече твърденията с думите: "Мислите ли, че наистина ще наемем хора, за да очернят собствените ни играчи? Това е пълна глупост", казва анонимният служител, цитиран от "RMC Sport". А ето защо Мбапе е бесен на ръководството на ПСЖ. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички