"Писна му от високомерието му": Неймар и Мбапе опитват да не тровят тима с конфликта си


"Писна му от високомерието му": Неймар и Мбапе опитват да не тровят тима с конфликта си
Снимка: Getty Images/Guliver

2168 0

Две от звездите на ПСЖ - Неймар-джуниър и Килиан Мбапе, се опитват да разрешат конфликта, който има между тях, за да не развалят атмосферата в своя клуб, твърди "L'Equipe". Отношенията между двамата нападатели остават напрегнати, пише изданието.

То пише още, че бразилецът се е уморил "от високомерието" на съотборника си. Въпреки това двамата ще направят всичко възможно, за да не влияят личните им проблеми на атмосферата в отбора. Неймар и Мбапе възнамеряват да "успокоят ситуацията" и няма да си изясняват отношенията, тъй като смятат, че това няма да е от полза на ПСЖ.

Техният конфликт започна през август, когато французинът ме определен за щатен изпълнител на дузпите на тима. След мача с Монпелие, в който Мбапе не вкара от дузпа, а Неймар реализира вторият 11-метров наказателен удар в полза на тима, в ситуацията се намесиха и Серхио Рамос и Маркиньос.

Нещата между двете звезди не се оправиха и след мача с Ювентус в Шампионска лига бразилецът беше подразнен от някои решения на французина. Тогава и Лионел Меси се опита да помогне за разрешаване на конфликта. А ето какво каза Неймар тези дни при въпрос за Мбапе.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички