Пабло Сарабия недоволен от игровите минути в ПСЖ, търси си нов клуб


Пабло Сарабия недоволен от игровите минути в ПСЖ, търси си нов клуб
Снимка: Getty Images

1056 0

Полузащитникът на ПСЖ - Пабло Сарабия, не е доволен от престоя си във френската столица и може да напусне клуба през януари, съобщи френското издание L’Equipe.

Според информацията от авторитетното издание испанецът е доста недоволен от игровото време, което получава под ръководството на френския специалист Кристоф Галтие. Очаква се до края на януари той да си е намерил нов клуб, като е получил картбланш от управата на парижани.

30-годишният испански национал се присъедини към парижани от Севиля през юли 2019 година, но се бори да се наложи като титуляр в тима. През този сезон той разочарова, стартирайки само четири от 16-те мача, в които е играл досега във всички турнири. Сарабия все още няма гол или асистенция за ПСЖ този сезон.

През изминалия сезон Сарабия бе пратен под наем в португалския гранд Спортинг Лисабон, където вкара 15 пъти и направи осем асистенции в 29 изяви в лигата. Сарабия също отбеляза шест пъти в 16 мача в три състезания - Алианц Къп, Шампионска лига, Така де Португалия.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Братът на Килиан Мбапе изуми със своите умения.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички