Футболно величие: Килиан Мбапе просто иска да бъде уважаван


Футболно величие: Килиан Мбапе просто иска да бъде уважаван
Снимка: Getty Images

2484 0

Един от най-емблематичните за лондонския гранд Челси футболисти - Дидие Дрогба, също си позволи да коментира публично ситуацията около мегазвездата на ПСЖ - Килиан Мбапе.

През последните няколко седмици се говори задълбочено, че Килиан Мбапе иска да си тръгне от "Парк де Пренс" възжмоно най-скоро, защото е страшно недоволен от клуба, както и от съблекалнята. Дидие Дрогба пък си позволи да го защити, заявявайки, че той просто иска уважение.

"Според мен Килиан Мбапе просто иска да бъде уважаван - неговите решения, неговите действия и игра на терена също. Трябва да сме внимателни какво говорим за него, той все още е млад футболист. На тази възраст той вече е постигнал много - все пак е световен шампион. Трябва да поуспокоим топката и да не бързаме да си правим заключения", каза бившият футболист.

Младият французин подписа нов договор с ПСЖ до 2025 година през лятото и така сложи край на спекулациите за евентуалното му преминаване в Реал Мадрид. Сега обаче мнозина са на мнението, че съвсем скоро той може да си тръгне от "Парк де Пренс" заради целия този шум около ситуацията между него и клуба.

Как тролове на ПСЖ могат да освободят нещастния Килиан Мбапе от "капана" на клуба?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички