От ПСЖ обявиха какво искат да получат, за да пуснат Неймар в Барселона


От ПСЖ обявиха какво искат да получат, за да пуснат Неймар в Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

10837 0

Трансферната сага с Неймар няма край. В последните дни отново се заговори много около връщането на бразилеца в Барселона, след като е ясно, че той не иска да продължи кариерата си в ПСЖ. Ней обаче е свързван с трансфер и в другия испански гранд - Реал Мадрид, като се очаква двата тима от Примера Дивисион да водят здрава битка за правата на голаджията.

Днес "Goal" информира, че парижани са обявили исканията си пред тима от "Камп Ноу", за да позволи на Неймар да се завърне в бившия си тим. Според изданието става въпрос за размяна на играчи, като на "Парк де Пренс" може да се озоват Филипе Коутиньо и Нелсон Семедо, а освен това каталунците ще трябва да доплатят около 50 милиона евро.

След като Коутиньо отказа да премине в Арсенал или Тотнъм това лято, е напълно възможно той да се озове във френската столица. От Барселона пък са отправили специална молба към Ней тази седмица, а каква е била тя може да видите тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички