Отново съдебни проблеми за Неймар, този път фен повдигна обвинения срещу бразилеца


Отново съдебни проблеми за Неймар, този път фен повдигна обвинения срещу бразилеца
Снимка: Guliver/GettyImages

2413 0

Звездата на Пари Сен Жермен Неймар изглежда, че ще има нови съдебни проблеми. Запалянко съди бразилската звезда на, съобщи L’Equipe. Жалбата е постъпила вчера, 9 август. Ищецът е запалянко, когото Неймар е ударил по лицето след загубения финал за Купата на Франция.

Инцидентът стана 27 април, когато футболистите на ПСЖ минавали покрай трибуните, влизайки в тунела. Неймар се опитал да попречи на запалянкото да го снима с камерата си и ударил младия човек.

Поведението му не остана незабелязано и той бе наказан от футболната федерация на Франция с дисквалификация за три мача. Това се случва малко, след като стана ясно, че поради липса на доказателства правосъдието в Сао Пауло, Бразилия затвори случая на Неймар, който по-рано през лятото бе обвинен в изнасилване. Според един от прокурорите по делото манекенката Нахила Триндад, която обвини бразилеца не е представила никакви доказателства, че е бил изнасилена. „В случая имаме неговата дума срещу нейната и нищо повече", се казва в изявление.

А междувременно с любопитна снима Неймар загатна кой ще е следващият му отбор - вижте.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички