Ал-Хелаифи към Мбапе след думите му, че ПСЖ е разединен клуб: Защо не си тръгне?


Ал-Хелаифи към Мбапе след думите му, че ПСЖ е разединен клуб: Защо не си тръгне?
Снимка: Getty Images

10989 0

Нападателят на ПСЖ Килиан Мбапе сподели мнението си защо отборът му не може да спечели Шампионска лига досега. Той заяви, че този въпрос не трябва да бъде задаван на него, а на ръководството.

"Не знам какво трябва да направи ПСЖ, за да спечели Шампионска лига. Това не е въпрос за мен. Направихме всичко, което можахме. Попитайте хората, които изградиха отбора, които изградиха този клуб", заяви звездата.

"Аз съм спортист, когато играя, искам да печеля. И няма значение с кого играя, няма значение каква фланелка нося, няма значение къде, коя година. Победата никога няма да ми е достатъчна, камо ли трофей, който още не съм спечелил, като Шампионска лига.

Мисля, че да играя за ПСЖ не помага много, защото това е разделен отбор, разделен клуб. Така че, разбира се, привлича клюки, но това не ме притеснява, защото знам какво правя и как го правя", каза още френският национал.

Скоро след това президентът на ПСЖ Насер Ал-Хеалифи даде коментар на думите на Мбапе. "Ако той мисли така, защо просто не си тръгне?", заяви катарецът пред "RMC Sport". А ето как ПСЖ намекна, че ще се раздели с Мбапе това лято.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички