Бивш халф на ПСЖ: Тиаго Силва никога не е бил като Рамос или Ван Дайк


Бивш халф на ПСЖ: Тиаго Силва никога не е бил като Рамос или Ван Дайк
Снимка: Getty Images/Guliver

1092 0

Бившият полузащитник на ПСЖ Жером Ротен разкритикува капитана на тима Тиаго Силва. Според френската преса, на 35-годишния бразилец ще бъде предложен двумесечен договор, за да доиграе остатъка от сезона в Шампионска лига за парижани. През август той ще напусне клуба.

"Той никога не е бил като Рамос или Ван Дайк. Никъде не би спечелил повече пари, отколкото в Париж. Той е добър играч, но е психически ограничен. Когато платите на играча толкова много, вие се надявате, че той ще вдигне нивото на съотборниците си", коментира французинът, цитиран от "RMC".

"Ако всичко зависеше от мен, нямаше да подновява контракта му за тези два месеца. През цялата година той плачеше, за да подновят договора му, дори задейства съпругата си, а после бе първият, който не се съгласи с намаляването на заплатите на фона на кризата, предизвикана от пандемията", допълни Ротен.

Трябва да се отбележи, че Тиаго Силва има 505 мача на клубно ниво, 310 от които са с фланелката на ПСЖ. За националния отбор на Бразилия защитникът записа 89 срещи. А през 2017-а за качествата на Силва положително се изказа легендата на Милан паоло Малдини (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички