Официално: Анхел Ди Мария е играч на ПСЖ


Официално: Анхел Ди Мария е играч на ПСЖ

3334 0

Една от най-големите трансферни саги през настоящото лято приключи, след като днес ПСЖ обяви официално покупката на Анхел Ди Мария от Манчестър Юнайтед.

Сделката е на стойност между 42 и 44 милиона паунда, като от двата клуба не обявиха официално параметрите по споразумението за продажба.

Анхел Ди Мария пък е подписал 4-годишен договор с френския шампион, като се превръща в най-скъпото лятно попълнение на тима (63 милиона евро).

"Много сме горди, че Анхел Ди Мария избра ПСЖ. Той е невероятно талантлив футболист, с плашеща скорост и със способност да преодолее всеки футболист. Той добавя стойност към нашата селекция и вече е част от голямото семейство на ПСЖ. Подписвайки с Анхел Ди Мария, клубът за пореден път показва амбицията си да стигне до върха на европейския футбол", гласи съобщение от президента на клуба Насер Ал Кхелайфи.

Само преди година Ди Мария се превърна в най-скъпия трансфер в историята на Висшата лига, след като премина в Юнайтед от Реал Мадрид за сумата от 59.7 милиона паунда. В единствения си сезон за "червените дяволи" той беше далеч от своята форма, въпреки че вкара 4 гола и раздаде 12 асистенции.

Футболистът ще бъде представен на феновете преди мача срещу Аячо на 16-и август.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички