Ди Мария изкара успешни медицински прегледи в Доха


Ди Мария изкара успешни медицински прегледи в Доха

1846 0

Звездата на Манчестър Юнайтед Анхел Ди Мария премина успешно медицинските прегледи преди преминаването си в ПСЖ, информират световните агенции.

Прегледите се проведоха в Доха, където аржентинският национал пристигна в понеделник, но помоли ръководството на тима за 24 часа почивка заради дългия път от родината му, продължил около 20 часа.

Молбата му беше удовлетворена и днес със свежи сили Ди Мария положи успешно тестовете и вече няма пречки да подпише 4-годишен контракт с шампиона на Франция.

От ПСЖ са предложили 7.7 милиона паунда "чиста" заплата на новата си звезда, като в същото време ще платят 44.5 милиона паунда на Манчестър Юнайтед за плеймейкъра.

Очаква се той да е на линия за първия мач на тима в петък срещу Лил, но едва ли ще играе, тъй като е изостанал с подготовката си. Той взе участие на турнира Копа Америка и не се появи изобщо по време на предсезонното турне на Манчестър Юнайтед.

В същото време "червените дяволи" ще финализират трансфера на Педро Родригес от Барселона. 20-кратните шампиони на Англия ще броят 30 милиона евро за крилото.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички