Новите "съотборници": Лионел Меси - Серхио Рамос и най-жестоките им сблъсъци (ВИДЕО)


Новите "съотборници": Лионел Меси - Серхио Рамос и най-жестоките им сблъсъци (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Gulliver

16245 0

След шокиращата развръзка в последния момент преди началото на новия сезон в европейските топ първенства и новината, че Лионел Меси и Барселона ще се разделят, ПСЖ веднага се насочи към това да се възползва от ситуацията и всичко сочи към това, че именно Париж ще е новата дестинация за аржентинеца.

А с това френският вицешампион ще оформи немислимо звезден състав. Любопитното е, че там Меси ще завари един "стар познайник", който също премина на "Парк де Пренс" през това лято. Става въпрос за дългогодишния капитан на кръвния враг на Барселона Реал Мадрид - Серхио рамос.

Двамата са водили ожесточени битки дълги години. Освен това позициите им по терена предполагат много индивидуални сблъсъци, а испанският централен защитник е известен със своята по-агресивна игра. Иначе казано - двамата не си бяха "любимци" и не пазят много топли спомени от срещите си.

Екипът на SportLive.bg ви представя някои от най-жестоките техни битки по терените, обединени чрез видеото, което можете да видите по-долу в материала. А заради удара с Лионел Меси ПСЖ изкара на пазара 10 свои футболисти.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички