"Нямате право да петните фланелката" - ултраси с жестоко конско към играчите след слабия старт на Лион (ВИДЕО)


"Нямате право да петните фланелката" - ултраси с жестоко конско към играчите след слабия старт на Лион (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1423 0

Играчите на Лион бяха подложени на голямо "конско" на терена от собствените си фенове след поражението с 4:1 от Пари Сен Жермен. Този провал, който дойде на домакински терен, свали седемкратните шампиони на френския футбол в подножието на таблицата в Лига 1. Килиан Мбапе направи дубъл срещу тях в неделя, като Ашраф Хакими и Марко Асенсио също се разписаха.

Дузпата на Корентин Толисо през второто полувреме се оказа малка утеха за Лион, тъй като те има върху какво да мисля след вземането на една точка от възможните 12 в началото на кампанията 2023/24. Играчите на Лион застанаха пред известния "Вираж Норд", откъде ултраси от Bad Gones показаха ясно чувствата си към играчите. 

Ясното послание

Един от лидерите на ултрасите се обърна към отбора на Лион по мегафон, като каза: "До отбора на Олимпик Лион 2023-2024, това съобщение е адресирано до вас. За тези, които приемат статута на лидери в съблекалнята, посланието е ясно: ако в тази съблекалня има лидери, те вече нямат право да мълчат. Носиш фланелката на Олимпик Лион. Вие сте тези, които носят фланелката на Олимпик Лион. Други преди вас са я носили, прославяли са я. Нямате право да я петните. Сега, когато трансферният прозорец приключи, отборът е тук. Всичко, което искаме, е да бъдем до вас.

Но за да направим това, ще трябва да го спечелите. Обичаме и уважаваме тази фланелка. Има само още едно нещо, което искаме: да изпеем имената ви. Да ги пеем с любов, а не както пеехме имената на малките *******, които напуснаха нашия клуб през последните шест месеца. Искаме да пеем имената ви с уважение, с любов. Защото знаем, че играете с любов. Но ние очакваме от вас да уважавате фланелката ни и ако трябва да приемем загубите си, да го направим с високо вдигнати глави. Давай Олимпик".

По-рано пък бившата звезда от Лига 1 Неймар се превърна в поредния играч, който се изказа доста зле за ПСЖ, като сравни отбора с "ад".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички