Неймар пропуснал празненствата за титлата на ПСЖ, за да... играе покер


Неймар пропуснал празненствата за титлата на ПСЖ, за да... играе покер
Снимка: Getty Images

2096 0

ПСЖ си осигури още един успех в Лига 1, след като направи равен (1:1) със Страсбург вчера (27 май). "Express" обаче съобщава, че една от големите звезди на тима - Неймар, не е празнувал със своите съотборници, а е избрал да прекара вечерта, играейки покер.

Според изданието Неймар е посетил квалификацията във Формула 1 за Гран При на Монако, а впоследствие е прекарал вечерта, играейки хазарт в казината в Монте Карло. Интересното е, че бразилецът е бил в компанията на редица пилоти от Формула 1 и друго знаменитости, а залозите са били много високи.

Обратно в Париж, съотборниците на Неймар празнуваха последната си титла в Лига 1. Трудно извоювано равенство 1:1 срещу Страсбург потвърди статута им на шампиони. Ключовият гол на Лионел Меси първоначално изведе ПСЖ напред, преди Страсбург да изравни в последните минути на мача.

Независимо от класиката на Ланс с 3:0 срещу Аячо, ПСЖ трябваше само да избегне поражението, за да спечели титлата си. След последният съдийски сигнал, отсъствието на Неймар се забеляза. Меси, Килиан Мбапе и Джанлуиджи Донарума се наслаждаваха на победата, докато контузеният Неймар го нямаше.

ВИЖТЕ ОЩЕ: ПСЖ напира за напускащия Реал Мадрид Марко Асенсио.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички