Неймар: Превиващ се на земята, а секунда по-късно - спринтиращ (ВИДЕО)


Неймар: Превиващ се на земята, а секунда по-късно - спринтиращ (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1803 0

ПСЖ се прости рано-рано с един от шансовете си за трофеи през сезона. Лидерът в Лига 1 отпадна още на осминафиналната фаза за Купата на Франция, след като загуби с 1:2 от Олимпик Марсилия като гост.

Попаденията бяха дело на Алексис Санчес (31' - 1:0), Серхио Рамос (45+2' - 1:1) и Руслан Малиновски (57' - 2:1), а големите звезди в нападението на парижани Лионел Меси и Неймар (Килиан Мбапе е контузен) не успяха да помогнат.

Бразилецът осигури асистенцията за своя съотборник, но друго негово действие обикали социалните мрежи и в момента. Става въпрос за очевидна симулация от негова страна. Тя дойде в 23-ата минута при резултат 0:0.

Топката му бе отнета близо до собственото наказателно поле и той остана на терена, превивайки се. Малко след това обаче неговите съотборници си върнаха притежанието на топката и той вече спринтираше към противниковата половина.

Можете да видите комичната ситуация чрез видеото по-долу в материала. Старши треньорът на отбора Кристоф Галтие призна след отпадането, че играчите на ПСЖ са разочаровани и депресирани.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички