Неймар напуснал "Парк де Пренс" много преди да приключи мача на ПСЖ?


Неймар напуснал "Парк де Пренс" много преди да приключи мача на ПСЖ?
Снимка: Getty Images

1482 0

Еуфорията в лошия смисъл и тежкото отпадане от Световното първенство по футбол очевидно още държат Неймар, който отново не пропусна да напомни за себе си и буйния си нрав в първата среща на ПСЖ след приключването на Мондиал 2022. 

След като отпадна с Бразилия, която се считаше за най-големия фаворит за Световната купа, нападателят трябваше да се завърне в Париж и да помогне на своя отбор да продължи да уголемява разликата с втория на върха в Лига 1. Въпреки това, Ней може да се каже, че опита да направи саботаж, тъй като си изкара глупав червен картон само за 2 минути и то при резултат 1:1 в средата на второто полувреме. 

Първият такъв крилото получи за удар в лицето на съперник, а вторият заради нелеп опит за симулация искайки дузпа само 120 секунди по-късно. Главният съдия не се поколеба и го изпрати под душовете, а спортният Канал + във Франция съобщи, че Неймар не само е напуснал терена, но и стадион "Парк де Пренс" без дори да се поинтересува как ще завърши срещата, която в край на сметка ПСЖ спечели драматично в 96' с попадение на Килиан Мбапе.  

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички