Неймар има интересна клауза в новия си договор с ПСЖ


Неймар има интересна клауза в новия си договор с ПСЖ
Снимка: Getty Images/Guliver

1734 0

Наскоро звездата на ПСЖ Неймар подписа нов договор с клуба, който ще бъде валиден до лятото на 2025 година. В контракта му присъства и специална клауза, според която той ще може да бъде удължен с още една година.

Освен това, присъства и друга тайна такава, според която бразилецът ще може да се завърне в родината си в определен етап от кариерата си! Неймар често пътува до Бразилия, за да прекарва свободното си време с приятели и роднини, както и да се весели по нощните клубове.

Според някои източници, споразумението му с парижани е последното, което той подписва с клуб от Европа и несъмнено в даден момент ще се завърне в Латинска Америка, където вероятно ще завърши кариерата си.

Неймар е на 29 години, а през сезон 2013/14 пристигна от Сантос в Барселона, където игра четири сезона, преди да премине във Франция. 

През 2025 година, когато изтича договорът му с ПСЖ, той ще бъде на 33 години, а бразилецът и без това не се слави със своята усърдна физическа работа и не е ясно дали ще бъде в състояние да продължава да играе на най-високо ниво. Тази година той претърпя нов провал в Шампионска лига, а след него медиите във Франция го засипаха с критики!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички