Нападнаха Неймар: ПСЖ му е безразличен, дискредитира клуба


Нападнаха Неймар: ПСЖ му е безразличен, дискредитира клуба
Снимка: Getty Images/Guliver

1652 0

Бившият футболист на ПСЖ Жером Ротен разкритикува звездата на тима Неймар заради изказването му, че Мондиал 2022 може да е последен в кариерата му. Той заяви, че с думите си бразилецът е ощетил клуба и че у него не се забелязва мотивация да играе за парижани.

"Неймар е невероятен играч, когато е във форма. Но сега той преживява лош период. И заявленията му са ужасни за ПСЖ. В тези думи липсва ентусиазъм. Ако четете между редовете, то ПСЖ на него му е безразличен. Той обича Бразилия и иска да спечели Световното първенство за нея. И последната му възможност е Катар", започна Ротен.

"Но трябва да му се напомнят неговите отговорности. Когато си играч от такова ниво, ключова фигура за клуба вече 4 години, и искаш да завършиш кариерата си там, не бива да говориш така. Да, личният живот на футболистите може да бъде труден, но когато чуете подобни изявления, може да си създадете впечатление, че той има лека депресия", продължи той.

"Но когато се казвате Неймар, когато имате такъв имидж, такива изявления не могат да се правят. Неймар не говори толкова често, но неговите изявления постоянно дискредитират ПСЖ. Леонардо се изказа против Реал по повод заявленията за Мбапе, но за Неймар не казва нищо. Надявам се да не получи бонус за етика след тези думи", завърши Ротен. А ето какви бяха думите на Неймар, които го провокираха. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички