Цената на Кристиано Роналдо падна до мижава сума, съотборник го изравни, а скоро Бензема ще ги задмине


Цената на Кристиано Роналдо падна до мижава сума, съотборник го изравни, а скоро Бензема ще ги задмине
Снимка: GettyImages

3446 0

Въпреки че Кристиано Роналдо се представи никак не лошо в първата половин година в новия си отбор - Ал Насър, вече 38-годишният нападател е оценяван на още по-ниска сума. Той претърпява обясним спад и специализираният сайт Transfermarkt го оценява на 15 милиона евро.

Любопитното е, че по този начин вече не е най-високо оцененият състезател в Саудитската професионална лига. Успоредно с неговия спад, съотборникът му в Ал Насър Андерсон Талиска бележи ръст и стига същата сума - 15 милиона евро.

Разбира се, трябва да се отбележи, че бразилецът е с цели 9 години по-малък от португалеца. Освен това Талиска изпрати силен сезон и въпреки че мина през неприятна контузия, той завърши с 20 попадения - само едно по-малко от голмайстора на Саудитската професионална лига за изминалия сезон - Хамдала.

Съвсем скоро пък бившият съотборник на Роналдо Карим Бензема ще задмине и двамата, тъй като официално бе представен като нов футболист на Ал Итихад. Неговата стойност според Transfermarkt е 25 милиона евро.

Все още обаче се води играч на Реал Мадрид, тъй като договорът му приключва на 30 юни. Въпрос на време е и Нголо Канте да бъде обявен официално като футболист на Ал Насър, с което и той ще се нареди над Кристиано и Талиска по този показател. Все още полузащитникът на Челси е оценен на 20 милиона евро.

Съвсем наскоро пък Талиска коментира тренировките на Роналдо и посочи какво е да играеш с него.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички