"Много глупаво"! Кристоф Галтие разкритикува остро свой играч след загубата от Лориен


"Много глупаво"! Кристоф Галтие разкритикува остро свой играч след загубата от Лориен
Снимка: GettyImages

1012 0

Треньорът на ПСЖ - Кристоф Галтие, сподели яда си спрямо един от своите възпитаници след двубоя на паприжани срещу Лориен в неделя, загубен изненадващо с 1:3.

Грешникът на "принцовете"

Наставникът остана изключително разочарован от действията на Ашраф Хакими. Маркоканецът получи жълт картон още в петата минута за грубо влизане в краката на противников играч. Отново за подобна проява в 20-ата минута той бе и изгонен.

"Принцовете" допуснаха поражение у дома от 11-ия в класирането, а това допълнително вбеси специалиста, който "избухна" след края на срещата.

"Много глупаво"!

"Няма никаква причина Ашраф да бъде нервен и припрян. Вторият картон е много глупав. Нямаше никакви признаци, че тази седмица ще бъде напрегнат. Разочарованието е голямо и трябва да реагираме бързо, защото не знаем колко точки ще имаме. Втората половина от сезона беше наистина посредствена", заяви Галтие пред медиите и продължи.

"Трябва да има колектив, но също и инидивидуална отговорност. Твърде много играчи гледат без перспектива. Трябва да погледнем отвъд нещата. Мачът с Троа идва. Първи сме от началото на първенството, но трябва да завършим с победи. Имаме амбицията да направим нещо повече", допълни още той.

Хакими ще пропусне следващия двубой на своя тим на 7-и май. Това обаче далеч не е единственият проблем пред парижани.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички