Лориен шокира 10 от ПСЖ и даде надежда на преследвачите на парижани (ВИДЕО)


Лориен шокира 10 от ПСЖ и даде надежда на преследвачите на парижани (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

1769 0

ПСЖ загуби у дома от Лориен с 1:3  в двубой от 33-ия кръг на Лига 1. Гостите откриха още в 15' чрез Фавър, а в 29' Мбапе изравни. В средата на първото полувреме парижани останаха с човек по-малко, след като Ашраф Хакими бе изгонен след втори жълт картон. Йонгуа пък отново изведе Лориен напред в резултата след гол в 39'. Бамба Диенг реши всичко две минути преди края на редовните 90 минути.

Отборът на Кристоф Галтие е първи със 75 точки, 8 пред Марсилия, който по-късно днес има мач. В следващия кръг ПСЖ гостува на Троа, а Лориен приема Брест.

В началните минути домакините бяха по-настоятелни в атака, заради което откриващото попадение бе леко изненадващо. Енцо Льо Фе асистира на Фавър, който бе безгрешен за 0:1. В 20' Хакими си изкара нелеп картон, който беше втория му жълт и следователно остави отбора си с човек по-малко. В 29' стражът на гостите не изчисти добре и топката попадна в Мбапе, който нямаше как да сгреши от подобна ситуация. Йонгуа обаче срази за втори път вратата на Донарума след асистенция от Фавър.

През втората част Перейра можеше да изравни в 67', но отличната намеса Мвого го спря. В 73' имаха претенции след падане в наказателното поле на Руис, но реферът не ги уважи. 4 минути преди края Кари подаде страхотно в наказателното поле към Диенг, който се разписа. Попадението обае бе отменено от ВАР заради засада. И все пак в 89' след рикошет топката стигна до Диенг, който вкара трето попадение във вратата на Донарума.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички