Най-иконичните, популярни и епични снимки от финала на Световно първенство 2022


Най-иконичните, популярни и епични снимки от финала на Световно първенство 2022
Снимка: GettyImages

1899 0

Аржентина е шампион след Световно първенство 2022, а цялата страна е на крака, докато посреща героите си в днешния ден. В последните 48 часа излизат всякакви видео материали и снимки, запечатали най-великите моменти от финала на шампионата. Събрахме част от тях за потребителите на Sportlive.bg - вижте ги в специалната галерия с най-популярни снимки от финала, или продължете да четете: 

Меси получи своя "Марадона" момент на Световното 2022

През 1986 година Диего Армандо Марадона бива понесен на ръце като Месия от фенове и съотборници, след като спечели световната титла с Аржентина. Нещо сходно получи и Лионел Меси като отношение, след като беше понесен на ръце след титлата от 22-рото световно първенство, а целият стадион скандираше името му: 

Огромното френско разочарование 

Килиан Мбапе може би най-добре описва колко сериозно е разочарованието в редиците на "петлите". Футболистът, който имаше изключителна вечер и единствен даде 100% от себе си, за да се реализира обратът, спечели "Златната обувка", но бе тъжен и безмълван след загубата на финала - толкова близо, а така далеч: 

Френското разочарование, реакцията в секундата след последната дузпа във финала и още много иконични моменти от финала на Световно първенство 2022 ВИЖТЕ В ТАЗИ ГАЛЕРИЯ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички