Мбапе: Подписах с ПСЖ, защото вярвам, че мога да продължа да се развивам тук


Мбапе: Подписах с ПСЖ, защото вярвам, че мога да продължа да се развивам тук
Снимка: Оф. сайт на ПСЖ

2168 0

Нападателят на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе коментира подписването на новия си договор с френския клуб. Когато се очакваше 23-годишната звезда да осъществи трансфер в Реал Мадрид, ПСЖ обяви, че е подписал нов контракт с френския национал.

"Бих искал да съобщя, че реших да подновя договора си с Пари Сен Жермен, и, разбира се, съм много щастлив от това. Сигурен съм, че тук мога да продължа да се развивам в клуба, който дава всяка възможност да се представяш на най-високо ниво", заяви Мбапе, цитиран от френски медии.

"Също така съм много щастлив, че имам възможността да продължа да се развивам във Франция, страната, в която съм роден, израснал и напреднал. Бих искал да благодаря на президента Насер Ал-Хелаифи за доверието му, разбирането му и търпението. Също така мисля за всички фенове на ПСЖ във Франция и по света, за безкрайните прояви на любов, които те показаха, особено през последните месеци", продължи нападателят.

"Именно заедно, обединени и амбициозни, ще направим най-магичните залози", завърши следващата суперзвезда във футбола. А ето защо, според журналист, Мбапе е измамил Реал, че ще премине при тях.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички