СНИМКА: Заснеха Мбапе да храни Неймар на резервната скамейка


СНИМКА: Заснеха Мбапе да храни Неймар на резервната скамейка
Снимка: Guliver/GettyImages

5512 0

Без своите суперзвезди Неймар и Килиан Мбапе в състава ПСЖ победи Лориен в 1/16-финалите на Купата на Франция. Единствения гол в мача бе дело на Пабло Сарабия в 80-ата минута. Мбапе и Неймар останаха на резервната скамейка, но с това, което правеха там в един момент привлякоха вниманието към себе си. В Instagram се появи снимка, на която французинът храни бразилеца. Още по-интересно е, че изглежда го прави тайно.

Друг интересен факт около нападателите е, че те не бяха с обичайните номера на гърба на своите фланелки. Неймар носеше номер 12, а Мбапе - 14. Причината за това е, че в този турнир всеки отбор трябва да носи номера от 1 до 11, независимо с кои номера са заявени преди началото на сезона.

А защо двете звезди избраха тези номера? В чест на своите идоли. Французинът е избрал номер 14 заради Тиери Анри, а бразилецът се е спрял на "12" заради Фалкао, но не колумбиеца Радамел, а звездата на футзала Алесандро Роса Виейра. А какъв жест направи Мбапе към малък фен, нахлул на терена заради него вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички