Мбапе: Без да отнемам нищо от Меси, моето вдъхновение е Кристиано Роналдо


Мбапе: Без да отнемам нищо от Меси, моето вдъхновение е Кристиано Роналдо
Снимка: Guliver/GettyImages

3105 0

Звездата на Пари Сен Жермен - Килиан Мбапе, направи доста любопитно изказване за своята кариера, както и за играчите, на които се възхищава. Нападателят сподели, че всеки френски играч от неговото поколение е израснал, идолизирайки Зинедин Зидан. Освен това допълни, че чувства как трябва да се мотивира от кариерата на Кристиано Роналдо.

"Ако си французин е ясно, че си израснал със Зидан като твой идол. След това бе Кристиано Роналдо. Той просто прави разликата. Имах късмета да се изправя срещу него на клубно и на национално ниво. Ювентус е много силен отбор. Показа го последните години на финалите, до които стигнаха. Просто им липсваше нещо в края, а сега имат Кристиано. Той играч, който просто те кара да печелиш трофеи. Тази година Ювентус е фаворит редом до обичайните - Реал Мадрид, Барселона и Ливърпул", заяви Мбапе.

Той допълни, че черпи вдъхновение от кариерата на Роналдо, а не на Лионел Меси, като обясни, че за него е прекалено късно да бъде играч за един отбор. "Късно е за мен да град кариера като Меси, трябваше да остана в Монако. Без да отнемам нищо от Меси, смята, че трябва кариерата на Кристиано да бъде моето вдъхновение".  А ето в каква интересна ситуация щракнаха Мбапе наскоро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички