Мбапе: Ако подпиша с ПСЖ, то ще бъде за много години


Мбапе: Ако подпиша с ПСЖ, то ще бъде за много години
Снимка: Getty Images/Gulliver

892 0

Килиан Мбапе настоя, че е готов да се отдаде на дългогодишно бъдеще на Пари Сен Жермен на фона на постоянните спекулации за трансфер. Договорът на нападателя в "Парк де Пренс" трябва да изтече през 2022 г., а клубове като Реал Мадрид чакат, за да го отмъкнат.

След като отбеляза два гола срещу Монпелие в петък вечерта, френският национал говори за бъдещето си пред пресата. "Водим преговори с клуба за намиране на проект. Обмислям го, защото мисля, че ако подновя, това ще бъде за дълго време," каза Мбапе.

"Много съм щастлив тук, винаги съм бил щастлив тук. Феновете, клубът ... те винаги са ми помагали. Ето защо винаги ще съм благодарен на клуба. Но искам да помисля какво искам да правя през следващите години, където искам да бъда.

Скоро ще трябва да вземем решение, но сега само го обмислям. Ако имах отговор днес, щях да го кажа днес. Но не става въпрос за спестяване на време, а просто за размисъл. Не искам да подписвам договор и да кажа, че искам да напусна една година по-късно, защото не исках да подпиша договора. Не. Ако подпиша, това ще остане за дълго. И това налага размисъл".  А наскоро Леонардо сподели, че ПСЖ няма да се моли на Неймар и Мбапе да останат в клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички