Маурисио Почетино и Килиан Мбапе оправдаха издънката на ПСЖ срещу Страсбург


Маурисио Почетино и Килиан Мбапе оправдаха издънката на ПСЖ срещу Страсбург
Снимка: Getty Images

1762 0

Старши треньорът на ПСЖ Маурисио Почетино заяви, че отборът му, генерално, е играл добре срещу Страсбург, въпреки че изпусна преднина от два гола в края на мача и си тръгна само с една точка от "Стад де ла Мену":

"В последните 10 минути, след като Марко Верати си вкара автогол, не се паникьосахме. Такива неща (б.р. - обратът от 1:3 до 3:3) се случват във футбола. Страсбург нямаше какво да губи", каза аржентинецът на пресконференция след последния съдийски сигнал.

"Доволен съм, защото изиграхме доста добър мач. Играехме добър футбол на моменти. Държахме се професионално и това е важно. Не съжалявам за смените, които направих. Мисля, че контролирахме мача", добави още Почетино, чийто отбор вече спечели титлата в Лига 1.

Авторът на две от попаденията за парижани - Килиан Мбапе, който се отчете и с една асистенция, също опрадва късната драма срещу Страсбург, който е на пета позиция и се бори за място в Шампионска лига през следващата кампания:

"Не сме изненадани, защото имаме телевизори и гледаме мачовете. Това не е отбор, който се е появил от нищото - те правят чудесен сезон. Ние сме тези, които позволиха това да се случи, но не трябва да отнемаме от заслугите на онези, които постигат добри резултати срещу нас. Равенството не дойде, защото спряхме да играем. Те просто успяха да обърнат развоя на мача на собствения си терен, така че поздравления за тях", бяха думите на национала на Франция, който вече има 24 гола през кампанията и оглавява класацията при голмайсторите в шампионата.

Вижте още: Бивша звезда на Манчестър Сити е напът да поеме отбор от английската Висша лига

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички